VID FRÅGOR?

RING: 070-818 27 88

VAD ÄR WINTER BASH?

BOKA

AMBASSADÖR

BOENDE

KONTAKTA OSS

VAD ÄR WINTER BASH?

Winterbash är en tre dagar lång festival fullproppad med grymma aktiveter, fet skidåkning och den klassiska fjällfesten som drar igång på eftermiddagen med Afterski och inte slutar förrän inpå småtimmarna. Tillsammans med våra partners har vi tagit upp några av Sveriges främsta DJs. Nytt för i år är även att resan är inkl ”extra allt” då alla måltider ingår, liftkort ingår och tillgång till flera dunder aktiviteter som offpiståkning med guide.

 

Under januari månad 2014 arrangeras ”Lofsdalen Winter Bash 14”. Winterbash är en vidare utveckling av det som tidigare kallades vinterfestivalen i lofsdalen.  Arrangemanget är uppdelat över tre weekendhelger, v.2 – v.4 och sker torsdag till söndag varje helg.

 

I år tar vi konceptet till en ny nivå och byter namn till Winterbash, till årets resor har vi ökat priset något men maximerat innehållet. För att åka med betalar man 3295 kr och då ingår resa t/r med chartrad buss till Lofsdalen, del i stuga, helpension, liftkort i tre dagar, fri entré till nattklubben och afterskin samt fri tillgång till aktiviteter som exempelvis arrangerad offpist åkning, park clinique med Rackartygarna och volleyboll-turnering utanför Hovärken. Rackartygarna är extremkillarna vars tv program nu är mest sedd av alla program på web-tv. Vill du veta mer om dem kan du besöka Rackartygarnas Youtube kanal där det finns över 15 miljoner visningar.

 

Den största skillnaden i år är att vi har infört en åldersgräns på 18 år. Vilket kommer leda till att vi kan göra mycket mer aktiviteter och även erbjuda många fler boenden än tidigare. En annan stor skillnad är att det inte längre enbart kommer vara en resa för gymnasiestudenter utan i år kommer vi även vända oss mot Sveriges universitet.

 

Vad väntar du på? Boka din resa idag, eller ansök om att bli ambassadör för din skola idag!

SÅ HÄR SÅG DET UT SENAST

RACKARTYGARNA VAR I LOFSDALEN